Meten om te weten

Vroeger werd uw voetmaat handmatig genomen. U plaatste uw voet in een doos met mousse, van die indruk maakten we een gipsen afdruk en die gebruikten we om uw steunzool manueel op maat te maken. Met deze werkwijze benaderde de steunzool uw voet wel, maar er kon verschil op zitten.
 
Dankzij de digitale maatname van uw voet, kennen we nu uw voetvorm tot op de millimeter nauwkeurig. De Voetzaak is uitgerust met de nieuwste technologie op vlak van voetmeting, stap-en loopanalyse. Ondervindt u problemen bij het stappen, lopen of sporten, dan legt een professionele analyse de oorzaak bloot en kunnen we een oplossing uitwerken.
 

Voorbereidend voetonderzoek

Tijdens het voorbereidende voetonderzoek luisteren we naar uw klachten. Zo vormen we ons een algemeen beeld van uw voeten.
 

Digitale voetanalyse

Aan de hand van diverse ultramoderne scan- en drukprocedures kunnen we een voetmeting, een stapanalyse of een loopanalyse uitvoeren.
 

Digitale statische scan

Via de statische scan nemen we een digitale blauwdruk van de voeten om uw voetprobleem in beeld te brengen.
 

Digitaal dynamische scan

De dynamische scan voeren we uit naargelang de aard van het probleem en de dagelijkse belasting van uw voeten:

  1. Een dynamische stapanalyse op de Novel-drukplaat
  2. Een dynamisch analyse van de drukverdeling over de voet gedurende staan, stappen en lopen op de Schein-loopband met druksensoren.

 

Uw steunzool op maat

Op basis van deze analyses produceert De Voetzaak een gepersonaliseerde steunzool die voldoet aan de noden van uw voet.

    Vragen?

    Heeft u vragen of wenst u meer inlichtingen? Loop eens langs in De Voetzaak of laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u dan eerstdaags.