Steunzolen

Steunzolen ondersteunen de gewrichten, banden en kapsels van de voet. Ze ontlasten de voet en verlichten spanningen in één of meerdere spiergroepen. Ze corrigeren uw voetstand en verbeteren zo u lichaamshouding.
 

Digitaal vervaardigde steunzolen

Uw steunzool ontwerpen doen we met een speciaal computerprogramma: insole-designer. Het ontwerp vormt dan de basis voor de productie van uw steunzolen in onze eigen productieafdeling.
 
Lees meer
 

Sensomotorische steunzolen

Sensomotorische steunzolen zijn de nieuwe trend. Met een dergelijk type actieve steunzool corrigeren we efficiënt bepaalde afwijkingen. Een revolutionaire benadering, in vergelijking met de passief werkende orthopedische zool.
 
Lees meer
 

Phits Dynamic 3D printed Insoles

 
Lees meer
 

Nova Ped Sport inlays

De professioneel ontworpen Novaped S90 Sports inlays zijn de basis voor een man-made steunzool. Hierbij houden we rekening met de individuele voetkenmerken en de beoefende sport
 
Lees meer
 

Business-zolen

Onze voeten zijn constant in beweging en kunnen zeker een steuntje gebruiken. De businesszool maakt hier een merkbaar verschil in ons dagelijks drukke leven.
 
Lees meer
 

Voor wie?

Welke zool u nodig hebt, hangt niet alleen af van uw klachten, maar vooral van wie u bent en wat u doet.
 
Lees meer
 

Vergoedingen

Zowel kinderen (jaarlijks) als volwassenen (tweejaarlijks) hebben recht op een nieuw paar steunzolen met tussenkomst van de mutualiteit. De Voetzaak stuurt u hiervoor op tijd een herinnering.
 
Lees meer
 

Inlopen en onderhoud

Uw steunzool is een hulpmiddel dat individueel voor u vervaardigd is. Leg bijgevolg uw steunzolen alleen in daarvoor geschikte schoenen. Een langzame gewenning van de voeten kan noodzakelijk zijn.
 
Lees meer
 

Gratis controle en garantie

Kinderen en diabetici kunnen driemaandelijks gratis hun steunzolen laten controleren. We passen de steunzool gratis aan.

    Vragen?

    Heeft u vragen of wenst u meer inlichtingen? Loop eens langs in De Voetzaak of laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u dan eerstdaags.