Steunkousen

Onze steunkousen werken efficiënt tegen vermoeide en opgezwollen benen en voeten. Aanbevolen tijdens uw reis, zwangerschap en staand werk, én preventief tegen spataderen. Resultaat? Meer zuurstof, betere bloedcirculatie, meer energie en betere prestaties.
 

Juzo steunkousen

De beste steunkousen koop u bij De Voetzaak van het merk Juzo. Juzo Attractive is beschikbaar als kniekous, beenkous met trendy siliconenrand en panty met elastisch broekje, standaardmaat of maatwerk, compressieklasse 1 en 2. U kiest uit zes trendy kleuren en designs.
 

Juzo voor dames en heren

Juzo soft line is er zowel voor dames als heren. Deze collectie is beschikbaar in kniekous, beenkous met siliconenrand en panty, met open of gesloten teenstuk, compressieklasse 1 en 2. Deze kous voelt superzacht aan en is heel gemakkelijk aan en uit te trekken. Deze functionele kous is verkrijgbaar in de kleuren Pinie, Huid, Safari, Stone en Zwart.
 

Juzo Soft Rib

Juzo Soft Rib collectie is een speciaal ontworpen kniekous voor dames en heren. Ze heeft een mooie ribstructuur en voelt extreem zacht aan. Ze is verkrijgbaar in de kleuren Wit, Huid, Mocca, Antraciet, Donkerblauw en Zwart.
 
Tevens levert De Voetzaak klasse 3 en 4 steunkousen
 

Vergoeding

Er is enkel een tussenkomst van de mutualiteit voorzien bij afgifte van een doktersattest voor lymfoedeem en chronisch veneuse aandoeningen. Het bedrag van de tussenkomst is afhankelijk van de klasse, maatwerk of prefab en soort kous.

    Vragen?

    Heeft u vragen of wenst u meer inlichtingen? Loop eens langs in De Voetzaak of laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u dan eerstdaags.