Wie zijn we?

De Voetzaak is het verlengstuk van gerenommeerd orthopedisch bedrijf Orthotech van Meurs van Johnny van Meurs en Martine Decloedt, dat reeds meerdere decennia gespecialiseerd is in maatwerk van steunzolen, orthopedische schoenen, orthesen en prothesen.
 
Ga dus met uw orthopedische problemen naar de arts, maar kom voor de oplossing naar … De Voetzaak. We zorgen ervoor dat u snel en gemakkelijk herstelt, en dat u comfortabel uw normale activiteiten herneemt. Ons enige doel. U klachtenvrij laten bewegen.

Uniek maatwerk

U bent uniek. Daarom leveren wij maatwerk, volledig afgestemd op uw eisen en noden. Samen zoeken en vinden we de oplossing die uw levenskwaliteit drastisch verhoogt.

Technische voorsprong

De Voetzaak is uitgerust met de nieuwste technologie op vlak van voetmeting, stap-en loopanalyse. Met deze hightech apparatuur krijgen we meteen de juiste indruk van wat uw voet nodig heeft.

Persoonlijke ontvangst

Van maandag tot zaterdag kunt u terecht in onze speciaalzaak in hartje Brugge. Of verkiest u langs te komen in ons filiaal te Aalst dan is dit mogelijk op maandag-, woensdag- en vrijdagnamiddag. De zaakvoerders Johnny van Meurs, Martine Decloedt en hun team ontvangen er u graag. Wij leren niet alleen uw problematiek, maar ook u graag kennen. Alleen zo kunnen wij goed werk leveren. U krijgt een persoonlijk, kundig en objectief advies over de te volgen behandeling. En we geven u ook graag tips over gebruik en onderhoud.

    Vragen?

    Heeft u vragen of wenst u meer inlichtingen? Loop eens langs in De Voetzaak of laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u dan eerstdaags.